Bulgarije Apart-Hotel & SPA Diamant Residence

Zonnestrand (Slantschev Brjag) Zwarte Zee | Bulgarije

Ligging: Diamant Residence & Spa In Sunny Beach
Gelegen op ca. 400 m. van het zandstrand van Sunny Beach. Het centrum van Nessebar vind je op ca. 3 km. In de omgeving van de duinen en naast het hotel vind je een voetbalstadion. De luchthaven van Burgas is gelegen op slechts ca. 35 km.

Faciliteiten: Diamant Residence & Spa
Diamant Residence & Spa beschikt over 200 kamers verdeeld over 6 verdiepingen. Er is een 24-uursreceptie met liften en een lobby met gratis wifi. Voor de maaltijden kun je terecht in het buffetrestaurant met lokale en internationale gerechten en 2 avonden per week een thema avond. Tevens is er een snackbar, lobby bar en een pool bar.
Rondom het zwembad staan gratis ligbedden, matrasjes en parasols voor je klaar. Het hotel biedt tegen een borg een badhanddoekenservice. Op het strand dien je te betalen voor het gebruik van ligbedden en parasols. Er is een doktersservice, een internetcafé, winkeltje, kapsalon en een wasservice (alle tegen betaling). Voor kinderen is er 5 dagen per week een miniclub (4-7 jaar), midiclub (7-12 jaar) en een minidisco en er is een speeltuintje.

Faciliteiten

  • Amusement volwassenen
  • Sauna
  • Wellness centre
  • Zwembad

Selecteer uw voorkeuren

Vertrekdatum

Verzorgingstype

All Inclusive

Touroperator

Touroperator

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later