Duitsland Nuhnetal

Winterberg | Sauerland | Duitsland

Hotel Nuhnetal
Gezellig hotel, waarbij gastvrijheid hoog in het vaandel staat. De centrale ligging in Winterberg zorgt ervoor dat dit een ideaal uitgangspunt is voor het maken van leuke uitstapjes. Vanwege de veelzijdigheid van dit mooie gebied, hoeft u zich in Winterberg geen moment te vervelen!

Afstand vanaf Utrecht
-

Bijzonderheden
Uitgebreid ontbijtbuffet en indien u halfpension boekt een 3-gangendiner of dinerbuffet. Kinderbed aanwezig (gratis, te vermelden bij reservering).

Faciliteiten
Receptie, lift, lounge, gezellige bar, restaurant en parkeerplaats. Wellness met overdekt zwembad en comfortabel4e ligstoelen, sauna en infraroodcabine. Gratis wifi.

Ligging
Hotel Nuhnetal bevindt zich in het gezellige centrum van Winterberg. In het centrum van Winterberg vindt u vele restaurants, bars, terrassen en winkels. Het treinstation ligt op ca. 800 meter. Winterberg barst van de activiteiten en bezienswaardigheden voor een geslaagde vakantie, met name in de zomermaanden valt hier ontzettend veel te beleven voor jong en oud. U kunt ervoor kiezen om sportieve activiteiten, zoals wandelen, mountainbiken, fietsen en hiken te combineren met ontspanning. De ruige bossen en glooiende heuvels nodigen u uit om er heerlijk op uit te gaan. De snelle zomerrodelbaan, de kartbaan en het subtropische zwembad van Winterberg zijn met name populair onder de kids. In Winterberg is er voldoende te doen voor het gehele gezin. Maak gebruik van de voordelen van de Sommer Sauerland Card, welke u ter plaatse ontvangt!

Selecteer uw voorkeuren

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Logies/ontbijt

Touroperator

Touroperator

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later