Thailand Fascinerend Thailand (JI)

Rondreizen Thailand | Aanbod Rondreizen Thailand | Thailand

Inleiding
Met recht een fascinerende rondreis! De prachtige architectuur, het overweldigende natuurschoon, de kleurrijke dorpen, de Thaise cultuur en de hartelijke gastvrije bevolking zullen u tijdens deze reis verrassen.

Dag 1: Bangkok (ca. 40 km)
U bent op eigen gelegenheid naar Bangkok gereisd. Na aankomst op de luchthaven van Bangkok wordt u hartelijk verwelkomd door uw gids en volgt een transfer naar het centraal gelegen hotel. U verblijft 3 nachten in de fascinerende metropool Bangkok.

Dag 2: Bangkok - stadstour
Na het ontbijt bezoekt u het schitterende Grand Palace en de Tempel van de Smaragden Boeddha. De pracht en praal van het enorme complex is werkelijk oogverblindend. Vervolgens maakt u een verfrissende boottocht door de kanalen (klongs) van de stad en over de brede Chao Phraya rivier. U passeert tempels en paleizen zoals de Wat Pho en de majestueus aan de rivieroever gelegen Wat Arun (Tempel van de Dageraad). Ter afsluiting maakt u een wandeling over de gezellig drukke Pak Klong markt, waar een keur van bloemen, groenten en fruit staat uitgestald.

Selecteer uw voorkeuren

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Verzorging volgens beschrijving

Reisduur

Touroperator

Touroperator

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later