Turkije Xoria Deluxe

Alanya - Konakli Turkse Rivièra | Turkije


Veel plezier met uw gezin in dit nieuw gebouwde hotel! Breng de dag samen door in het aquapark met veel actie of ontspan in het wellnesscentrum met een massage.

Ligging
Gelegen aan de kustweg met geweldig uitzicht op de kust. Het eigen strandgedeelte van het hotel (kiezel- / zandstrand) is bereikbaar via een tunnel. Het is ongeveer 15 km naar Alanya en ongeveer 45 km naar Side (minibusverbindingen voor het hotel).

Faciliteiten
Het hotelcomplex van de hogere middenklasse bestaat uit een hoofdgebouw met uitzicht op zee en een bijgebouw (erachter liggend, stiller). Zwembad met glijbanen voor kinderen en volwassenen (op bepaalde tijden), ontspanningsbad, apart kinderbad, zonneterras. Poolbars. Ligstoelen, parasols, handdoeken op het strand en bij het zwembad. Strandbar, snackbars. Receptie, inclusief wifi in het hele complex, lobbybar. Hoofdrestaurant, à-la-carte-restaurant (Ottomaans / Turks; met reservering, tegen betaling). Patisserie, discotheek, kapper. Turkse categorie: 5 sterren, 329 kamers, 6 verdiepingen, liften.

Selecteer uw voorkeuren

Vertrekdatum

Verzorgingstype

All Inclusive

Touroperator

Touroperator

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later